Tatal meu, abuzatorul

M-am invartit mult in jurul acestui subiect, inainte sa incep sa scriu.  Cazul meu nu cred ca este cu nimic deosebit de ceea ce se intampla din nefericire in multe familii.
Aveam 8 sau 9 ani , nu pot localiza in timp cu exactitate, cand tatal meu sub motiv sau altul , m-a luat cu el in pat. Mi-a povestit la ureche, tinandu-ma in brate , cum poate el sa ma faca sa ma simt bine . Si a inceput sa ma atinga in zonele intime , sa ma masturbeze, in acelasi timp se masturba si pe el si imi spunea ca asta trebuie sa ramana secretul nostru. Tin minte ca nu petreceam prea mult  timp cu el. Era tot timpul plecat, stiam ca avea o amanta, sau mai multe,  Auzeam discutii in casa. Chiar daca nu stiam ce inseamna asta. Dar suna exotic in acea vreme. Asta din nefericire s-a intamplat de mai multe ori. Stiu ca mama l-a surprins odata si a alungat -o . Tatal meu a murit cand aveam eu 10 ani. Pentru toata lumea a fost o usurare.
Ne-a abuzat in foarte multe feluri. De la certurile si bataile aplicate mamei cu regularitate , la faptul ca nu ajuta concret, material sau fizic la educatia noastra, la batai aplicate surorii mele mai mari, pe mine nu ma bateau cel putin. Strigate, jicniri , amenintari ca ne scoate afara din  casa in drum…. Aveam Un exemplu concret o vecina peste drum,  statea in tufisuri pana adormea sotul ei.
Am ramas multa vreme cu rani adanci in suflet, neavand curajul sa vorbesc despre asta. Nici azi nu am vorbit cu sora mea pe acest subiect. Ea ii idolatrizeaza pe ambii parinti ai nostri. Chiar daca si mama ne-a abuzat pe amandoua.
Un alt abuz suferit de mine , a fost de la un unchi, tin minte ca se folosea de orice imprejurare sa treaca pe la noi. Ma lua in brate, ma atingea pe sani si imi atingea organele genitale prin haine , ma intreba daca am menstruatie …Eram mare , aveam 14 ani , dar educatia mea sexuala la vremea aceea era 0. Stiam de la mama ca toate femeile din lume trebuie sa primesca Un ciclu. Asta a fost singura discutie, legata de maturizarea mea sexuala, cu mama.
Alta forma de abuz,  tin minte ca mama  ma aseza pe Un fotoliu, de unde nu aveam voie sa ma ridic, si ma batea cu papucul .
Din nefericire , pot scrie Un  roman cu toate abuzurile suferite in copilarie!
Va Doresc success cu aceasta campanie, Sper ca autoritatile sa va acorde tot sprijinul de care aveti nevoie. Ca atrocitati ca acestea, sau altele mai oribile, sa nu se intample niciodata!
Anonim
Postat în Marturii, Resurse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*